Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23404
Назва: Вогнетривкі в'яжучі матеріали з високими електрофізичними показниками
Інші назви: Refractory binding materials with high electrical performance
Автори: Цапко, Наталія Сергіївна
Tsapko, N. S.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Цапко Н. С. Вогнетривкі в'яжучі матеріали з високими електрофізичними показниками / Н. С. Цапко // Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд і будівель на залізничному транспорті: тези доповідей 5-ї міжнар. наук.-техн. конф. з будівельних матеріалів, конструкцій та споруд (23-24 квітня). - Харків: УкрДУЗТ, 2015. - С. 31.
Короткий огляд (реферат): В електричній і радіоелектронній промисловості керамічна технологія широко застосовується для виготовлення діелектричних, напівпровідникових, п'єзоелектричних, магнітних, металокерамічних та інших виробів. Переваги цельзіанвмісних в'яжучих матеріалів перед іншими електроізоляційними матеріалами полягають у тому, що з них можна виготовляти ізолятори складної конфігурації. Сировинні матеріали – мало дефіцитні, технологія виготовлення виробів – відносно проста. Цельзіанвмісні цементи мають достатньо високі електроізоляційні, механічні, термічні властивості в області робочих температур; слабо схильні до старіння, виявляють стійкість к впливу атмосферних осадів, багатьох хімічних речовин, сонячних променів і радіаційних випромінювань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23404
Розташовується у зібраннях:Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд і будівель на залізничному транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цапко.pdf240.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.