Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23455
Назва: Маркетингові комунікації
Автори: Сиволовська, Олена Вікторівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Маркетингові комунікації". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 05 Соціальні та поведінкові науки ; спеціальність : 051 Економіка ; освітня програма : Економіка підприємства (ЕП) / укладач О. В. Сиволовська. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Деякі люди ще і досі вірять, що дійсно хороші товари не потребують реклами (маркетингових комунікацій), адже що може бути кращою рекламою, ніж рекомендації задоволених покупців? І де, вибачте, ви цих задоволених покупців можете почути? Вони виходять просто неба і кричать, як їм подобається товар? І так здійснюють ефективну маркетингову комунікацію? Інші не розуміють, навіщо інвестувати у рекламу, коли є стільки безкоштовних способів просування бізнесу – від соцмереж до блогінгу, «холодних» дзвінків та організації заходів. По-перше, все вищеназване не безкоштовне, якщо дієве, по-друге, тільки цим для просування товарів та послуг не обійтись, по-трете, тільки ефективні маркетингові комунікації дозволяють: надати споживачу необхідні знання про товар, умови його реалізації, переваги в пропозиції в порівнянні з конкурентами. Але одним із більш важливих завдань є створення атмосфери взаємодовіри і взаємоповаги між партнерами господарчої угоди, взаєморозуміння, доброзичливості. Тільки грамотне використання маркетингових комунікацій веде до підвищення ефективності діяльності підприємств, сприяє переходу до цивілізованих форм організації тривалих партнерських відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23455
Розташовується у зібраннях:ОПП "Економіка підприємства"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf612.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.