Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23461
Назва: Реінжиніринг бізнес-процесів
Автори: Овчиннікова, Вікторія Олексіївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Реінжиніринг бізнес-процесів". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 05 Соціальні та поведінкові науки ; спеціальність : 051 Економіка ; освітня програма : Економіка підприємства (ЕП) / укладач В. О. Овчиннікова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Недосконалість управління підприємствами, невідповідність його вимогам ринкової економіки та різке зниження потенціалу управління викликають необхідність пошуку нових методів менеджменту, які б дозволяли здійснювати ефективне управління бізнеспроцесами. Реінжиніринг бізнес - процесів базується на двох “китах” перебудові менеджменту, його переорієнтації на процесний підхід, що передбачає відмову від традиційної функціонально-ієрархічної організації управління і застосування сучасних інформаційних технологій. Взявши за основу синтез теорії процесного підходу, принципи Е.Демінга, Програми поступових поліпшень та Системи загальної якості, класики теорії реінжинірингу запропонували новий глобальний рівень реорганізації менеджменту та поліпшення його якості. Реінжиніринг бізнес-процесів - це створення досконало нових і більш ефективних бізнес-процесів, не враховуючи того, що було раніше.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23461
Розташовується у зібраннях:ОПП "Економіка підприємства"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf433.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.