Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23549
Назва: Маркетингові інформаційні системи
Автори: Волохов, Володимир Анатолійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Маркетингові інформаційні системи". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 075 Маркетинг ; освітня програма : Маркетинг (М) / укладач В. А. Волохов. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 12 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення навчальних матеріалів дисципліни сприяє отриманню майбутніми магістрами освітньої програми «Маркетинг» відповідного рівня теоретичних знань, формування і розвиток спеціальних вмінь, практичних навичок з розробки та використання сучасних інформаційних систем для ухвалення маркетингових рішень в маркетинговій сфері, використовувати цифрові інформаційні та комунікаційні технології, а також програмні продукти, необхідні для належного провадження маркетингової діяльності та практичного застосування маркетингового інструментарію. Дисципліна «Маркетингові інформаційні системи» входить до блоку базових дисциплін професійної підготовки мвгістра за спеціальністю 075 Маркетинг. Вивчаючі цей курс, студенти оволодіють теоретичними методами і практичними навичками організації і маркетингових інформаційних систем. Метою викладання дисципліни є формування поглиблених теоретичних та практичних компетентностей відносно використання методичного апарату та інструментарію інформаційних систем і технологій для управління маркетинговою діяльністю на підприємстві, а також використання глобальної мережі Інтернет для маркетингової діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23549
Розташовується у зібраннях:ОПП "Маркетинг"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf730.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.