Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23553
Назва: Рекламний менеджмент
Автори: Сиволовська, Олена Вікторівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Рекламний менеджмент". I семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 075 Маркетинг ; освітня програма : Маркетинг (М) / укладач О. В. Сиволовська. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 12 с.
Короткий огляд (реферат): Можна бути прихильником реклами і, навпаки, її завзятим хейтером, але і ті, і інші впевнені, що реклама: допомагає споживачам у здійсненні вибору (розумного чи хибного, це вже інше питання); підтримує національні системи засобів масової інформації; прискорює розвиток продукту; дозволяє фірмам реалізувати ефект масштабу; стимулює конкуренцію; заохочує видатки і високий рівень зайнятості. Без управління рекламною діяльністю неможливе успішне функціонування підприємства. Рекламний менеджмент охоплює весь рекламний процес – від визначення потреби в рекламі до створення рекламного продукту, виготовлення його та демонстрації в засобах масової інформації. При цьому рекламним продуктом можуть бути і кілька рядків рекламного оголошення в газеті чи журналі, і рекламний блок у друкованих виданнях, і відео- чи кіноролик або цілий фільм, щитова інформація вздовж магістралей, бренд, «сендвичмени», призми, брандмауери вздовж дороги. Оскільки прийняття рішень рекламним менеджером – спеціалістом з маркетингу базується на знанні всіх особливостей виробництва товару, маркетингової політики та рекламного бізнесу тому дисципліна «Рекламний менеджмент» для магістрів спеціальності «Маркетинг» входить до блоку базових дисциплін професійної підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23553
Розташовується у зібраннях:ОПП "Маркетинг"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf660.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.