Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23564
Назва: Перспективні напрямки розвитку транспортних систем залізниць на базі принципів інтероперабельності
Автори: Ломотько, Денис Вікторович
Байдіна, Катерина Сергіївна
Ломотько, Микола Денисович
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Бібліографічний опис: Ломотько Д. В. Перспективні напрямки розвитку транспортних систем залізниць на базі принципів інтероперабельності / Д. В. Ломотько, К. С. Байдіна, М. Д. Ломотько // Автомобільний транспорт та інфраструктура: збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 21–23 квітня 2021 р. – Київ : НУБіП України, 2021. – С. 46-48.
Короткий огляд (реферат): Залізниці України – це основний вид транспорту, який є активним учасником в мережі міжнародного сполучення як в доставці пасажирів, так і в перевезенні вантажів. Для залізничного транспорту характерними є переваги – дальність перевезення, зручність відправки масових вантажів у міжнародному та внутрішньому сполученні, можливість широкого застосування сучасних засобів механізації виконання вантажних операцій. Умови конкуренції викликають необхідність перегляду підходів до виконання логістичних функцій на залізницях в умовах зростання пріоритету захисту навколишнього середовища та підвищення соціальної відповідальності перевізника визначає один із стратегічних напрямків трансформації вітчизняної логістики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23564
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ломотько.pdf2.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.