Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2357
Назва: Управління якістю транспортних послуг
Автори: Зоріна, Олена Іванівна
Боровська, Ольга Геннадіївна
Сиволовська, Олена Вікторівна
Дата публікації: 2012
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Зоріна О. І. Управління якістю транспортних послуг : навчальний посібник / О. І. Зоріна, О. Г. Боровська, О. В. Сиволовська. – Харків : УкрДАЗТ, 2012. – 169 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику системно, відповідно до нормативної програми вивчення дисципліни розглядаються теоретичні, методологічні та практичні аспекти формування системи управляння якістю транспортних послуг. Матеріал навчального посібника структуровано за модульним принципом відповідно до вимог кредитно-модульної організації навчального процесу. Кожний розділ модуля містить теоретичний матеріал, питання для самоконтролю, тестові завдання для самоперевірки знань, а також ситуаційні та розрахункові завдання для самостійного опрацювання студентами теоретичного матеріалу. Для більш ґрунтовного опанування матеріалом дисципліни у навчальному посібнику наведено глосарій та перелік основної та додаткової літератури. У другу частину навчального посібника виділені практичні та ситуаційні завдання. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, а також тих, хто цікавиться питаннями, пов’язаними із системою якості транспортних послуг та підвищення сервісу на транспорті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2357
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf1.97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.