Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23606
Назва: Децентралізація, місцеве самоврядування, сталий розвиток і громадське суспільство
Автори: Крихтіна, Юлія Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Децентралізація, місцеве самоврядування, сталий розвиток і громадське суспільство". 2023 -2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 073 Менеджмент ; освітня програма : Менеджмент організацій і адміністрування (МОА) / укладач Ю. О. Крихтіна. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дисципліни: поглиблення знань, вмінь та навичок з питання розуміння, аналізу, прогнозування процесів розвитку української та зарубіжної наукової думки щодо розвитку інституту громадянського суспільства та місцевого самоврядування, побудови відносин держави та місцевого самоврядування, сучасних підходів, здобутків за напрямом децентралізації влади та сталого розвитку. Матеріали навчальної дисципліни спрямовані на формування сукупності компетентностей з питань запровадження сучасних підходів до забезпечення місцевої демократії, розвитку практики належного врядування на місцевому рівні відповідно до сучасних вимог розвитку держави та громадянського суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23606
Розташовується у зібраннях:ОПП "Менеджмент організацій і адміністрування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf300.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.