Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23615
Назва: Управлінський консалтинг та ділова кореспонденція
Автори: Дикань, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Управлінський консалтинг та ділова кореспонденція". 2023 -2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 073 Менеджмент ; освітня програма : Менеджмент організацій і адміністрування (МОА) / укладач О. В. Дикань. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Основи управлінського консультування та ділова кореспонденція вивчає іншомовний дискурс фахового та наукового змісту, спрямований на розвиток умінь здобувати, обробляти й передавати інформацію під час ділових професійних контактів та роботи з фаховою літературою що полягає у вивченні студентами основних принципів і положень консультування з управління та організаційного розвитку, оволодіння методами діагностики проблем організації і способами залучення людей до процесів змін. Перехід України до ринкових відносин зумовив такі зміни в управлінні підприємствами, які вимагають принципово нових підходів, що є адекватними сучасним умовам вільного ринку. В даних умовах більшість керівників, не маючи досвіду незалежної комерційної діяльності, опиняються в ситуації, коли необхідним є самостійне прийняття рішень за умов відсутності достатньої кількості інформації та часу. За кордоном забезпечення цих завдань беруть на себе консалтингові фірми, що працюють у різних сферах економіки, пропонуючи компаніям-клієнтам широкий набір послуг. У той же час в Україні роль консультантів як суб’єктів ринкової економіки ще не отримала достатнього застосування, однак потреба в них є загальною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23615
Розташовується у зібраннях:ОПП "Менеджмент організацій і адміністрування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf189.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.