Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23668
Назва: Економічне управління підприємством
Автори: Овчиннікова, Вікторія Олексіївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Економічне управління підприємством". I семестр 2023-2024 н.р. ; другий рівень вищої освіти ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 071 Облік і оподаткування ; освітня програма : Облік, аудит і оподаткування / укладач В. О. Овчиннікова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Ефективність діяльності сучасного підприємства залежить від багатьох зовнішніх і внутрішніх чинників. Вплив зовнішніх чинників на управління підприємством обумовлює його адаптованість і пристосованість до зовнішніх умов. Внутрішнє середовище підприємства складається з багатьох управлінських систем і підсистем, які потребують відповідних методів управління. Часто успіх підприємств залежить від вірно обраних заходів щодо удосконалення різних аспектів управління. Традиційні методи управління підприємством мало підходять в умовах швидкозмінного конкурентного середовища. Крім того, основою забезпечення стійкого функціонування підприємств та їх здатності до розвитку є забезпечення належного рівня конкурентоспроможності, прибутковості, платоспроможності, стійкості та, як наслідок, зростання ринкової вартості підприємства. Ці параметри залежать від ефективності управління ними як на рівні підприємства в цілому, так і від взаємоузгодженості дій усіх підрозділів та фахівців підприємства. Практичне розв’язання цього завдання має забезпечуватися формуванням системи економічного управління підприємством. Вивчення дисципліни «Економічне управління підприємством» дозволить студенту сформувати системне уявлення про економічне управління підприємством та забезпечити набуття практичних навичок про використання технологій та інструментарію бюджетного та фінансового управління підприємством з метою обґрунтування ефективних управлінських рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23668
Розташовується у зібраннях:ОПП "Облік, аудит і оподаткування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf815.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.