Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23672
Назва: Екологічний менеджмент
Автори: Лук’янова, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Екологічний менеджмент". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 076 Підприємництво та торгівля ; освітня програма : Підприємництво (П) / укладач О. М. Лук’янова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 14 с.
Короткий огляд (реферат): За сучасних умов, коли антропогенне навантаження на біосферу викликає значні негативні зміни, виробничий імідж підприємства багато в чому визначається ставленням до проблеми охорони навколишнього середовища. Система екологічного менеджменту дозволяє підприємству досягти якісно нового рівня взаємодії з природою, зробити системною й ефективною природоохоронну діяльність. Вона передбачає здійснення необхідних заходів щодо вдосконалення цієї діяльності з одночасним збереженням економічних інтересів підприємства та отриманням додаткових переваг у конкурентному середовищі. Система екологічного менеджменту є сучасним механізмом управління природоохоронною діяльністю, визнаним на міжнародному рівні. Кількість підприємств у світі, сертифікованих за стандартами екологічного менеджменту, постійно і неухильно зростає. У його основі лежить системний підхід і використання комплексу управлінських рішень, методик та документації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23672
Розташовується у зібраннях:ОПП "Підприємництво"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf846.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.