Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23723
Назва: Методика викладання у вищий школі
Автори: Куделя, Вікторія Іванівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Методика викладання у вищий школі". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузі знань : 07 Управління та адміністрування, 281 Публічне управління та адміністрування ; спеціальністі : 073 Менеджмент, 281 Публічне управління та адміністрування ; освітні програми : Менеджмент організацій і адміністрування (МОіА), Публічне управління та адміністрування (ПУА) / укладач В. І. Куделя. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Якщо ви бажаєте вільно володіти базовими знаннями про кредитно- модульну систему, та бути досвідченим у структурі методики навчання як науки, тоді вас зацікавить дана дисципліна. Вас навчать формувати основні проблеми, які має вирішувати методика викладання, як наукова дисципліна, критично аналізувати шліхи вирішення основних завдань, які стоять перед цією дисципліною, застосовувати досвід навчання у загальноосвітній та вищий школі до аналізу проблем вищої освіти, характеризувати схему і методи науково-педагогічного дослідження. Метою вивчення дисципліни є ознайомлення із методикою розробки різноманітних методичних матеріалів для викладання у вищій школі та формування вмінь застосовувати сучасні методики проведення навчальних занять при підготовці магістрів з менеджменту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23723
Розташовується у зібраннях:ОПП "Публічне управління та адміністрування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf267.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.