Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23732
Назва: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю виробництва та експлуатація і ремонт електротранспорту»
Автори: Нерубацький, Володимир Павлович
Гордієнко, Денис Анатолійович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю виробництва та експлуатація і ремонт електротранспорту» / укладачі : В. П. Нерубацький, Д. А. Гордієнко ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 31 с.
Короткий огляд (реферат): Метою виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю виробництва та експлуатація і ремонт електротранспорту» є формування у майбутніх фахівців залізничного транспорту комплексу знань та компетентностей щодо базових принципів, категорій, методів та інструментів управління якістю виробництва на сучасних підприємствах транспортної галузі, використання основних досягнень теорії і практики в галузі управління якістю в усіх сферах діяльності організації незалежно від її розміру і структури; формування уявлення про системну організацію процесів управління якістю на підприємстві, що відповідає вимогам міжнародних стандартів. Контрольна робота складається з чотирьох питань теоретичної частини, на які у письмовому вигляді необхідно надати обґрунтовані відповіді, і чотирьох задач розрахункової частини, детальний розв’язок яких теж слід навести у письмовому вигляді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23732
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf359.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.