Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2373
Назва: Вантажні перевезення на залізничному транспорті. Частина 2
Автори: Лаврухін, Олександр Валерійович
Котенко, Анатолій Миколайович
Ковальов, Антон Олександрович
Запара, Ярослав Вікторович
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Вантажні перевезення на залізничному : підручник. Частина 2 / О. В. Лаврухін, А. М. Котенко, А. О. Ковальов, Я. В. Запара. – Харків : УкрДУЗТ, 2016. – 277 с.
Короткий огляд (реферат): В підручнику розглянуто техніко-експлуатаційні показники вантажних перевезень, організацію роботи служб транспортних об’єктів, технологічні операції на об’єктах транспорту та оперативне управління. Розглянуто організацію транспортного процесу вантажних перевезень, складання транспортної документації. Викладено вимоги до організації перевезення небезпечних, швидкопсувних, негабаритних, великовагових, лісових та інших вантажів. Підручник призначено для поглиблення знань бакалаврів напряму підготовки «Транспортні технології (залізничний транспорт)» і магістрів спеціальності «Організація перевезень і управління на транспорті (залізничний транспорт)» всіх форм навчання. Рекомендовано для використання у якості посібника для слухачів інститутів перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, викладачів та аспірантів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2373
ISBN: 978-617-654-039-7
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Підручник.pdf2.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.