Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23745
Назва: Управління персоналом в органах публічної влади
Автори: Громова, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Управління персоналом в органах публічної влади". Галузь знань : 28 Публічне управління та адміністрування ; спеціальність : 281 Публічне управління та адміністрування ; освітня програма : Публічне управління та адміністрування ; рівень вищої освіти : другий (магістр) / укладач О. В. Громова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Метою курсу «Управління персоналом в органах публічної влади» є формування у здобувачів вищої освіти сучасного управлінського мислення та системи теоретичних знань і практичних навичок щодо здійснення управління персоналом в органах публічної влади. Завдання навчальної дисципліни полягає у формуванні у здобувачів вищої освіти цілісного уявлення про управління персоналом в органах публічної влади, знань щодо формування кадрової політики та системи управління персоналом в органах публічної влади, сучасних технологій управління людськими ресурсами та набуття навичок і вмінь практичного їх застосування у процесах набору і відбору працівників на посади, формування дієвого колективу, оцінювання та професійного розвитку працівників, а також цілеспрямованого використання їх потенціалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23745
Розташовується у зібраннях:ОПП "Публічне управління та адміністрування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf139.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.