Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23748
Назва: Цифрові платформи в управлінській діяльності
Автори: Сторожилова, Уляна Леонідівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Цифрові платформи в управлінській діяльності". Галузь знань : 28 Публічне управління та адміністрування ; спеціальність : 281 Публічне управління та адміністрування ; освітня програма : Публічне управління та адміністрування ; рівень вищої освіти : другий (магістр) / укладач У. Л. Сторожилова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Цифровізація сьогодні є глобальною, всезагальною тенденцією, трансформуючи методи та засоби управління, підходи до прийняття управлінських рішень, економіку в цілому. Знання стають основним фактором – не лише знання як інтелектуальний ресурс, а знання як інформаційна база, інформація про систему взаємозв’язків. Компанії використовують їх для формування нових бізнес-моделей, ефективних в сучасних умовах. Однією з таких бізнес-моделей є цифрова платформа. Предметом вивчення дисципліни «Цифрові платформи в управлінській діяльності» є формування системи знань про можливості застосування сучасних цифрових технологій різного спрямування для формування інформаційної бази менеджменту мікро- та макрорівня, прийняття, реалізації ефективних управлінських рішень та здійснення контролю за їх виконанням. Метою вивчення навчальної дисципліни «Цифрові платформи в управлінській діяльності» є формування системи знань про цифрові технології, продукти та послуги та можливості їх застосування при підготовці і наданні облікової інформації, інформаційного забезпечення системи контролю для потреб управління суб’єктами господарювання та органами державного сектору, а саме застосування технологій Big Data, Data Mining для аналізу та обробки інформаційних масивів та використання технологій Open Data в публічному управлінні. В результаті вивчення дисципліни студент отримує вміння використовувати програмні засоби проектування та експлуатації інформаційно- аналітичних систем; використовувати цифрові технології, що забезпечують функціонування органів управління в електронному форматі а також оцінювати та аналізувати стан розроблених систем для визначення перспектив їх розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23748
Розташовується у зібраннях:ОПП "Публічне управління та адміністрування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf143.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.