Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23755
Назва: Публічна служба
Автори: Громова, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Публічна служба". Галузь знань : 28 Публічне управління та адміністрування ; спеціальність : 281 Публічне управління та адміністрування ; освітня програма : Публічне управління та адміністрування ; рівень вищої освіти : другий (магістр) / укладач О. В. Громова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): Трансформаційні процеси в суспільному і економічному житті України вимагають від її мешканців розуміння механізму функціонування органів державної влади. Курс «Публічна служба» надає просторовий опис системи державного управління, законодавчі основи державної служби, особливості служби в органах місцевого самоврядування. Мета курсу полягає в тому, щоб сформувати у студентів систему знань щодо поняття, принципів,структури та організаційно-правових основ діяльності публічної служби в Україні,закріпити та конкретизувати в них інтерес до конкретних напрямів публічної служби, допомогти їм з’ясувати свою майбутню роль у виконанні завдань, які ставить суспільство та держава перед юристами-професіоналами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23755
Розташовується у зібраннях:ОПП "Публічне управління та адміністрування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf339.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.