Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23756
Назва: Стратегічне управління на залізничному транспорті
Автори: Дейнека, Олександр Георгійович
Крихтіна, Юлія Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Стратегічне управління на залізничному транспорті". 2023/2024 н.р. ; галузь знань : 28 Публічне управління та адміністрування ; спеціальність : 281 Публічне управління та адміністрування ; освітня програма : Публічне управління та адміністрування ; рівень вищої освіти : другий (магістр) / укладачі : О. Г. Дейнека, Ю. О. Крихтіна. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі розвитку національної економіки України постає важливе питання щодо забезпечення конкурентоспроможності базових галузей ,до яких, безумовно ,належить залізничний транспорт .Враховуючи надзвичайне скрутне становище ,що склалось на залізничному транспорті в наслідок відсутності реформ реструктуризації ,що неодноразово були анонсовані Укрзалізницею і Міністерством інфраструктури України , виникла потреба обґрунтування реальних кроків держави у питаннях докорінної зміни підходів до стратегічного управління галузі. Відсутність методичних та прикладних питань у сфері реалізації проекту реформування галузі створює негативне становище як на залізничному транспорті зокрема, так і в народному господарстві України в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23756
Розташовується у зібраннях:ОПП "Публічне управління та адміністрування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf254.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.