Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23777
Назва: Управління фінансовою санацією підприємства
Автори: Коковіхіна, Олександра Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Управління фінансовою санацією підприємства". 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок ; освітня програма : Управління фінансами, банківська справа та страхування / укладач О. О. Коковіхіна. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): Якщо ви бажаєте опанувати основами управління фінансовою санацією підприємства об’єктивно оцінювати стан перспективи розвитку вітчизняних підприємств усіх форм власності та змін, які відбуваються у народному господарстві, орієнтуватися в інформаційному просторі що до підвищення ефективності діяльності підприємств України. Метою курсу є формування у здобувачів освіти системи знань з методології та практичного здійснення фінансової санації та банкрутства підприємств, фінансового забезпечення ліквідаційних процедур, управління процесами підготовки і здійснення фінансового оздоровлення неплатоспроможного підприємства чи його ліквідації в зв’язку з банкрутством.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23777
Розташовується у зібраннях:ОПП "Управління фінансами, банківська справа та страхування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf429.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.