Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23779
Назва: Фінансовий менеджмент
Автори: Єрмоленко, Олексій Анатолійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Фінансовий менеджмент". 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок ; освітня програма : Управління фінансами, банківська справа та страхування / укладач О. А. Єрмоленко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Якщо вас цікавить питання фінансового менеджменту, ви хочете дізнатися яким чином здійснюється фінансове забезпечення підприємницької діяльності, хочете вміти аналізувати та планувати надходження та витрати за напрямами діяльності підприємства, тоді вам просто обов’язково варто йти на цей курс! Команда викладачів і ваші колеги будуть готові надати будь-яку допомогу з деякими з найбільш складних аспектів курсу по електронній пошті, на форумі і особисто - у робочий час. Метою курсу є формування у здобувачів освіти поглиблених знань з питань фінансового управління підприємствами різних організаційно-правових форм та різних форм власності в умовах ринкової економіки, формування теоретичної та методологічної бази, необхідної для вільного володіння сучасними методиками стратегічного та оперативно-тактичного фінансового менеджменту, а також опанування основних підходів щодо вибору, обґрунтування, та реалізація.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23779
Розташовується у зібраннях:ОПП "Управління фінансами, банківська справа та страхування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf331.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.