Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23781
Назва: Страховий менеджмент
Автори: Стешенко, Олена Дамирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Страховий менеджмент". 2023/ 2024 н.р. ; галузь знань : 07 Управління і адміністрування ; спеціальність : 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок ; освітня програма : Управління фінансами, банківська справа та страхування ; освітній рівень : другий (магістр) / укладач О. Д. Стешенко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Страховий менеджмент – навчальна дисципліна, що вивчає інструментарій економічного обґрунтування й прийняття управлінських рішень у діяльності страхової компанії. Курс дуже широкий і вартий уваги. Адже для того, щоб визначити надійність страхової компанії, потрібно детально вивчити її фінансові показники (розмір статутного фонду, обсяг страхових резервів, рівень виплат тощо), походження і «родовід», відгуки про роботу компанії і багато іншого. Діяльність страхових компаній має свою специфіку організації та управління, зокрема щодо виконання вимог до забезпечення платоспроможності, формування страхових резервів. Перманентні зміни економічних умов та вимог законодавства, політична нестабільність вимагає від майбутніх менеджерів страхових компаній здатності швидко орієнтуватись у мінливому середовищі, адекватно реагувати на виникаючі проблеми та приймати ефективні рішення. Метою курсу є формування у здобувачів освіти знань з підготовки та реалізації управлінських рішень, що забезпечують раціональне формування й використання потенціалу страхових компаній і гармонізацію фінансових інтересів споживачів страхових послуг, власників і персоналу страхових компаній, посередників та держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23781
Розташовується у зібраннях:ОПП "Управління фінансами, банківська справа та страхування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf290.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.