Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23784
Назва: Методологія та організація роботи над дисертаційним дослідженням
Автори: Альошин, Генадій Васильович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Методологія та організація роботи над дисертаційним дослідженням". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : третій (доктор філософії) ; галузь знань : 05 Соціальні та поведінкові науки ; спеціальність : 051 Економіка / укладач Г. В. Альошин. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Методологія та організація роботи над дисертаційним дослідженням сприяє розробці новітніх технологій, вивченню теоретичного матеріалу та набуття навичок адаптації і впровадження проектних рішень у практичній діяльності написання дисертації. У курсі розкрито сутність, ознаки та переваги наукової діяльності; основні цілі, функції та процеси в написанні дисертації; основні напрямки і сутнісний зміст структуризації дисертації основні види і характеристики організаційних структур у дисертації; інструменти організаційної роботи над дисертацією; методичні основи контролю виконання дисертації; ризики, що виникають при написанні дисертації; особливості написання дисертації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23784
Розташовується у зібраннях:ОНП "Економіка підприємства"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf365.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.