Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2378
Назва: Банківська система
Автори: Калініченко, Людмила Леонідівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Калініченко Л. Л. Банківська система : навчальний посібник / Л. Л. Калініченко. – Харків: УкрДУЗТ, 2015. – 278 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник дає змогу ознайомитися з базовими операціями сучасного вітчизняного комерційного банку. У посібнику детально аналізуються різні аспекти функціонування банків: визначається сутність та економічні основи діяльності банків, регулювання відносин банку з клієнтами, організаційна структура банку та управління ним; розглянуто формування, склад і структуру ресурсів комерційного банку та їх розподіл в активні операції; висвітлено операції банків з обслуговування платіжного обороту та валютні операції; розглянуто нетрадиційні банківські послуги та основи аналізу банківської діяльності. Питання і тести, що містяться після кожної теми, дають змогу студентам більш ефективно опрацювати навчальний матеріал. Посібник розрахований на студентів економічного факультету всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2378
ISBN: 978-617-654-034-2
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf1.29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.