Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2379
Назва: Нові матеріали та технології їх отримання
Автори: Геворкян, Едвін Спартакович
Семченко, Галина Дмитріївна
Тимофеєва, Лариса Андріївна
Нерубацький, Володимир Павлович
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Нові матеріали та технології їх отримання : підручник / Е. С. Геворкян, Г. Д. Семченко, Л. А. Тимофеєва, В. П. Нерубацький. – Харків : УкрДУЗТ, 2015. – 345 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник враховує досвід застосування існуючих наноматеріалів і нанотехнологій, а також акцентує увагу на можливих заходах поліпшення ефективності наноматеріалів і розвитку нанотехнологій в сучасних умовах економічної діяльності залізничного транспорту і промисловості в цілому. У підручнику значна увага приділена особливостям застосування нових матеріалів, а також існуючим способам їх отримання і обробки. Підручник розрахований на широке коло користувачів: студентів, аспірантів, інженерно-технічних працівників, викладачів, науковців, що спеціалізуються на питаннях розроблення і використання інноваційних матеріалів конструкційного і поліфункціонального призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2379
ISBN: 978-617-654-026-7
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Підручник.pdf23.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.