Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2384
Назва: Розрахунок розпірних систем
Автори: Ватуля, Гліб Леонідович
Глазунов, Юрій Володимирович
Кравців, Лариса Богданівна
Смолянюк, Надія Володимирівна
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розрахунок розпірних систем : навчальний посібник / Г. Л. Ватуля, Ю. В. Глазунов, Л. Б. Кравців, Н. В. Смолянюк. – Харків : УкрДУЗТ, 2016. – 132 с.
Короткий огляд (реферат): Відображено сучасний стан розділів будівельної механіки, у яких надано розрахунки розпірних систем і визначення переміщень методом Мора, що необхідно знати для проектування інженерних споруд. Традиційні розрахунки стрижневих систем орієнтовано на використання ПЕОМ. Розширено викладення чисельних методів, велику увагу приділено підготовці вихідних даних для автоматизованого розрахунку і аналізу отриманих результатів. Наведено докладні приклади розрахунків: тришарнірної системи, складеної з аркової частини і вертикальних стояків; тришарнірної рами з нахиленими стояками; аркової ферми; комбінованої системи, яка включає трос і балку жорсткості. Навчальний посібник призначено для студентів будівельних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2384
ISBN: 978-617-654-056-4
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf11.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.