Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23890
Назва: Методичні вказівки до курсового та дипломного проєктування, практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні системи телекерування та контролю»
Автори: Прилипко, Андрій Андрійович
Сосунов, Олександр Олексійович
Ушаков, Михайло Віталійович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до курсового та дипломного проєктування, практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні системи телекерування та контролю» / укладачі : А. А. Прилипко, О. О. Сосунов, М. В. Ушаков ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 81 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерноінтегровані технології та робототехніка», які вивчають дисципліну «Інноваційні системи телекерування та контролю» денної та заочної форм навчання. Друге видання, перероблене та доповнене. Наведено опис, структурні схеми та принципові схеми мікропроцесорної системи диспетчерської централізації «КАСКАД». Дані рекомендації з осигналізування станції, складання переліку об’єктів керування і контролю, схеми під’єднання їх до МСДЦ. Наведено індивідуальні завдання, а також рекомендації до самостійного вивчення курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23890
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.