Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23897
Назва: Методичні вказівки для розв’язання екологічної кризової ситуації «Океан і пластик» на основі методу кейсів
Автори: Григор'єва, Євгенія Сергіївна
Гармаш, Богдан Константинович
Катковнікова, Лідія Анатоліївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для розв’язання екологічної кризової ситуації «Океан і пластик» на основі методу кейсів до виконання завдань з дисциплін «Безпека життєдіяльності та основи екології», «Основи екології», «Основи екології та охорони праці», «Основи екології та ергономіка» / укладачі : Є. С. Григор’єва, Б. К. Гармаш, Л. А. Катковнікова ; кафедра охорони праці та навколишнього середовища. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Розв’язання запропонованого у методичних вказівках ситуативного прикладу сприятиме формуванню екологічної грамотності та дбайливого ставлення до природи та навколишнього середовища. Сприятиме забезпеченню майбутніх спеціалістів основами екологічних знань і вироблення в них екологічної культури, а також дбайливому відношенню до використання природних ресурсів. Під час опанування матеріалу теоретичної та практичної частини методичних вказівок здобувач висвітлює причини виникнення на нашій планеті глобальної екологічної кризи, що загрожує подальшому існуванню людства на Землі. А згодом показує можливі шляхи виходу з цієї кризи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23897
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf627.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.