Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2389
Назва: Теорія ймовірностей і математична статистика
Автори: Могульський, Євгеній Зіновійович
Бородай, Геннадій Прокопович
Храбустовський, Володимир Іванович
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Могульський Є. З. Теорія ймовірностей і математична статистика : навчальний посібник / Є. З. Могульський, Г. П. Бородай, В. І. Храбустовський. – Харків : УкрДУЗТ, 2016. – 367 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник базується на лекціях, які протягом багатьох років читалися в ХУПС ім. Івана Кожедуба та УкрДАЗТ. Він призначений для студентів тих спеціальностей, для яких програма з дисциплін теорія ймовірностей і математична статистика, теорія ймовірностей і випадкові процеси не перевищує 90 аудиторних годин. Мета посібника – допомогти майбутнім бакалаврам і магістрам технічних та економічних спеціальностей оволодіти засобами та методами теорії ймовірностей, випадкових процесів і математичної статистики, які необхідні для розв’язання сучасних практичних задач, що виникають в інженерів та економістів. Основні поняття і теореми ілюструються великою кількістю прикладів. Наприкінці кожного розділу наведено багато задач, які необхідні для кращого засвоєння матеріалу. До всіх задач надані відповіді, що дозволить студенту здійснювати самоконтроль. Таким чином, навчальний посібник поєднує функції підручника та задачника. Посібник призначено для студентів загальнотехнічних та економічних спеціальностей денної та заочної форм навчання. Він є результатом суттєвої переробки та вдосконалення конспекту лекцій [16] і задачника [17].
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2389
ISBN: 978-617-654-053-3
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf6.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.