Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2390
Назва: English for Students of Economics
Автори: Донець, Cвітлана Михайлівна
Ель Кассем, Олена Володимирівна
Золотаревська, Лада Ігорівна
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Донець С. М. English for Students of Economics : навчальний посібник / С. М. Донець, О. В. Ель Кассем, Л. І. Золотаревська. – Харків : УкрДУЗТ, 2016. – 253 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник складений відповідно до програми з іноземних мов для немовних вузів. Метою навчального посібника є розвиток у студентів економічних спеціальностей залізничних вузів навичок спілкування на побутовому і професійному рівнях, а також підготовка до роботи з оригінальною економічною літературою як джерелом інформації. Велике значення в навчальному посібнику приділяється вивченню граматики як основи розуміння та мовлення англійською мовою. Граматичні вправи диференційовані за ступенем складності, ураховуючи різні рівні підготовки студентів, та розраховані на пись-мову та усну практику в режимах аудиторної та самостійної роботи. Структурно навчальний посібник має шість розділів та охоплює такі теми: історія залізничного транспорту, основи економіки, попит та пропозиція, фактори виробництва, менеджмент та економіка залізничного транспорту. Рекомендується як базовий курс для студентів економічних спеціальностей транспортних вищих навчальних закладів на першому та другому роках навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2390
ISBN: 978-617-654-043-4
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf2.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.