Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23947
Назва: Розвиток інформаційного системного мислення студентів
Автори: Даніл'ян, Вадим Олегович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Даніл'ян В. О. Розвиток інформаційного системного мислення студентів / В. О. Даніл'ян // Підготовка фахівців нової генерації-завдання вищої освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (29-30 листопада 2017 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - С. 11.
Короткий огляд (реферат): Спеціалісти високої кваліфікації у будь-якій галузі характеризуються не тільки глибокими предметними знаннями, але й здатністю успішно застосовувати ці знання для вирішення складних завдань, що виникають у ході професійної діяльності. Ефективне практичне мислення професіонала – це перш за все мислення системне. Поняття «інформаційне системне мислення» набуло широкої популярності останніми десятиліттями. Системним мисленням можна назвати здатність розуміти (і інколи передбачувати) взаємодію та взаємовідношення у складних динамічних системах. Інформаційне системне мислення, як і мислення взагалі має в собі низку характеристик: опосередкованість, узагальненість, діалогічність, пошуковий характер. Системне мислення – це нелінійне мислення, яке враховує відносини між поведінкою системи та факторами, що діють на цю систему. Погляд на світ як на єдине ціле сприяє розвитку інформаційного системного мислення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23947
Розташовується у зібраннях:Підготовка фахівців нової генерації - завдання вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Даніл'ян.pdf222.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.