Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2395
Назва: Цивільний захист та попередження надзвичайних ситуацій, у тому числі на залізничному транспорті
Автори: Ворожбіян, Михайло Іванович
Костиркін, Олег Володимирович
Гармаш, Богдан Костянтинович
Мороз, Микола Олександрович
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Цивільний захист та попередження надзвичайних ситуацій, у тому числі на залізничному транспорті : навчальний посібник / М. І. Ворожбіян, О. В. Костиркін, Б. К. Гармаш, М. О. Мороз. – Харків : УкрДУЗТ, 2016. – 258 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто законодавчу та нормативно-правову базу цивільного захисту, питання безпеки під час надзвичайних ситуацій. Наведено приклади надзвичайних ситуацій мирного часу техногенного та природного характеру. Розглянуто єдину державну систему цивільного захисту України та її дії щодо запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій, а також дії системи цивільного захисту на залізниці під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Подано рекомендації щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру; підвищення стійкості функціонування об'єктів у надзвичайних ситуаціях; прогнозування зон ураження, забруднення і зараження; ведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт у зонах надзвичайних ситуацій та осередках ураження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2395
ISBN: 978-617-654-047-2
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf3.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.