Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23967
Назва: Особливості курсу української мови соціально-побутового спілкування для іноземних громадян
Автори: Мосьпан, Олена Павлівна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Мосьпан О. П. Особливості курсу української мови соціально-побутового спілкування для іноземних громадян / О. П. Мосьпан // Підготовка фахівців нової генерації-завдання вищої освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (29-30 листопада 2017 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - С. 29-30.
Короткий огляд (реферат): Вивчення іноземними студентами державної мови активізується відповідно до вимог часу. Найбільш поширеною формою навчання є спецкурс української мови на підготовчому факультеті, але й на базових факультетах зараз вводять курс державної мови. Для навчання іноземців російської/ української мови як інструменту отримання освіти використовують свідомо-практичний підхід, що дає студентам можливість розв’язувати складні мовні завдання в усіх видах мовленнєвої діяльності. Відповідно до програм таке навчання проводять за аспектами: вивчення граматики на базі загальнолітературного стилю та робота із спеціальними текстами, яка забезпечує знання студентами фахової термінології та специфічних стилістичних явищ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23967
Розташовується у зібраннях:Підготовка фахівців нової генерації - завдання вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мосьпан.pdf227.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.