Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23972
Назва: Нова система підготовки фахівців нової генерації
Автори: Пономаренко, Віталій Євгенович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Пономаренко В. Є. Нова система підготовки фахівців нової генерації / В. Є. Пономаренко // Підготовка фахівців нової генерації-завдання вищої освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (29-30 листопада 2017 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - С. 34-35.
Короткий огляд (реферат): Сучасний розвиток суспільства вимагає подальшого вдосконалення системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації педагогічних працівників професійної школи. Професійно-педагогічна освіта покликана забезпечувати формування педагога професійного навчання, який здатний розвивати особистість учня, виховувати у нього відповідальність за своє професійне майбутнє і підвищення професійної кваліфікації; педагога, зорієнтованого на особистісний та професійний саморозвиток і підготовленого до творчої праці у вищих навчальних закладах різного типу. Розширення номенклатури професій, орієнтація їх на сферу послуг, економічні напрями, впровадження модульного навчання та інших інноваційних технологій навчання потребують педагога вищої школи нової генерації. Він має бути готовий до роботи в нових умовах, здатний адаптуватися до змін і швидко реагувати на сучасні і перспективні процеси соціального і економічного розвитку суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23972
Розташовується у зібраннях:Підготовка фахівців нової генерації - завдання вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пономаренко.pdf227.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.