Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23991
Назва: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Актуальні проблеми динаміки, проєктування та розрахунку нових конструкцій вагонів»
Автори: Мартинов, Ігор Ернстович
Калабухін, Юрій Євгенович
Труфанова, Альона Володимирівна
Шовкун, Вадим Олександрович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Актуальні проблеми динаміки, проєктування та розрахунку нових конструкцій вагонів» / укладачі : І. Е. Мартинов, Ю. Є. Калабухін, А. В. Труфанова, В. О. Шовкун ; кафедра інженерії вагонів та якості продукції. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 56 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 273 «Залізничний транспорт» освітньопрофесійної та освітньо-наукової програм «Вагони та вагонне господарство». У методичних вказівках розглянуто питання, пов'язані з підготовкою курсової роботи з дисципліни «Актуальні проблеми динаміки, проєктування та розрахунку нових конструкцій вагонів». Детально розглянуто питання оптимізації вибору техніко-економічних параметрів вантажних вагонів і методику вписування вагонів у габарит.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23991
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.