Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24042
Назва: Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни «Правила технічної експлуатації та безпека руху поїздів»
Автори: Потапов, Дмитро Олександрович
Вітольберг, Володимир Геннадійович
Муригіна, Надія Олександрівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни «Правила технічної експлуатації та безпека руху поїздів» / укладачі : Д. О. Потапов, В. Г. Вітольберг, Н. О. Муригіна ; кафедра залізничної колії і транспортних споруд. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 57 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках розглянуто питання, пов’язані з забезпеченням безпеки руху поїздів під час проведення колійних робіт у різних умовах експлуатації. Наведено основні організаційні заходи на етапі планування, під час проведення та по завершенні колійних робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 273 «Залізничний транспорт» за освітньою програмою «Залізничні споруди та колійне господарство».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24042
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.