Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24046
Назва: Теорія оптимальних систем автоматичного керування
Автори: Хісматулін, Володимир Шайдулович
Лазарєв, Олексій Владленович
Сосунов, Олександр Олексійович
Сотник, Василь Олександрович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Теорія оптимальних систем автоматичного керування : лабораторний практикум / В. Ш. Хісматулін, О. В. Лазарєв, О. О. Сосунов, В. О. Сотник. – Харків: УкрДУЗТ, 2024. – 186 с.
Короткий огляд (реферат): Матеріал практикуму забезпечує весь цикл лабораторних робіт із дисципліни «Теорія оптимальних систем автоматичного керування» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня всіх форм навчання за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка» освітньої програми «Автоматизація, комп'ютерноінтегровані технології та робототехніка». Може бути рекомендований для підготовки магістрів і аспірантів інших напрямів підготовки. До кожної з робіт додано короткі відомості з теорії. Допоміжний, але необхідний, матеріал викладено в додатках 1-7. Виконання всіх робіт здійснюється на ПК за допомогою пакетів Control System і Simulink програмної оболонки Matlab.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24046
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
практикум.pdf3.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.