Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24195
Назва: Безальтернативність вивчення економічної теорії у технічних вишах
Автори: Каменева, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Каменева Н. М. Безальтернативність вивчення економічної теорії у технічних вишах / Н. М. Каменева // Підготовка фахівців нової генерації-завдання вищої освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (29-30 листопада 2017 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - С. 68-70.
Короткий огляд (реферат): Не отримавши відповідної економічної загальнотеоретичної підготовки, дає все більше про себе знати проблема інформаційного вакууму і відсутності широкого економічного мислення молодого фахівця. Ця проблема " замикається" не лише на відсутності загальнотеоретичної економічної підготовки випускників вищої школи – на знаннях заради знань. Вона пов'язана з проблемою відсутності економічного мислення, економічної культури і нездатністю орієнтуватися в економічному середовищі (а не тільки в господарюючому суб'єктові, що відповідає змісту профілю підготовки). Нижче, як порівняння, наведемо приклади розгляду соціально економічних проблем в контексті економічної теорії і економіки з " прив'язкою" до відповідної сфери діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24195
Розташовується у зібраннях:Підготовка фахівців нової генерації - завдання вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каменева.pdf234.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.