Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24231
Title: Удосконалення конструкції вагонів-цистерн для перевезення рідких вантажів за рахунок нових технічних рішень консольних опорних пристроїв і зниження їх матеріалоємності
Authors: Павлюченков, Михайло Васильович
Issue Date: 2013
Publisher: Софія, «Бял ГРАД–БГ» ООД
Citation: Павлюченков М. В. Удосконалення конструкції вагонів-цистерн для перевезення рідких вантажів за рахунок нових технічних рішень консольних опорних пристроїв і зниження їх матеріалоємності / М. В. Павлюченков // Achievement of high school: материали IХ Міжнародної науково-практичної конференції, 17–25 November, 2013. - Софія, 2013. - С. 90–92.
Abstract: Вагони-цистерни є одним з масових типів залізничного рухомого складу. Умови експлуатації транспортних засобів пред'являють підвищені вимоги до міцності існуючих і нових конструкцій цистерн. Дослідження [1] свідчать, що напруження обумовлені дією опорного тиску, складають 70…90 % від максимальних напружень, які виникають в котлі цистерни. Внесенням конструктивних змін, які направлені на перерозподіл навантажень та напружень в небезпечних зонах може бути досягнутий ефект зниження максимальних напружень, а за рахунок цього і зниження металоємності.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24231
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Павлюченков.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.