Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24246
Назва: Аналіз впливу воєнного стану на виконання графіку руху поїздів
Інші назви: Analysis of the influence of martial law on the execution of the train schedule
Автори: Гайдук, Дмитро Андрійович
Бутько, Тетяна Василівна
Haiduk, D. A.
Butko, T. V.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Гайдук Д. А. Аналіз впливу воєнного стану на виконання графіку руху поїздів / Д. А. Гайдук, Т. В. Бутько // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика: матеріали двадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (6-7 червня 2024 р. м. Харків). - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - С. 49-50.
Короткий огляд (реферат): Порушення нормальної роботи пристроїв СЦБ та зв’язку може мати неабиякий вплив на виконання графіку руху поїздів та пропускну спроможність. Окрім проведення планових ремонтних робіт, ліквідації наслідків транспортних подій або інших характерних для мирного часу ситуацій, в умовах воєнного стану ймовірність відмов, як правило, є значно вищою. Перш за все це може бути пов’язано із наслідками обстрілів критично важливої інфраструктури та супроводжуватися у вигляді зниження подачі напруги на об’єкти залізничного транспорту й призвести до її повної відсутності, або ж безпосереднє влучання в залізничну інфраструктуру тощо. Також залізниця є більш уразливою для здійснення актів несанкціонованого втручання з метою завдати шкоду процесу перевезень та викликати їх затримку. Проте, проведений аналіз виконання графіку руху поїздів є досить оптимістичним. В якості аналізу обрано рік, характерний своєю стабільністю та адаптованістю до поточної ситуації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24246
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гайдук.pdf295.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.