Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24274
Назва: Практичні аспекти перспектив розвитку транспортної логістики
Інші назви: Practical aspects of the prospects for the development of transport logistics
Автори: Гриценко, Наталя Валеріївна
Hrytsenko, N. V.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Гриценко Н. В. Практичні аспекти перспектив розвитку транспортної логістики / Н. В. Гриценко // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика: матеріали двадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (6-7 червня 2024 р. м. Харків). - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - С. 108-110.
Короткий огляд (реферат): Сектор вантажних перевезень охоплює організацію та регулювання виробничих транспортних потоків, що в свою чергу впливає на ефективність підприємств та прибутковість транспортного ринку. Це актуальне питання для країни, враховуючи, що реорганізація правил доставки вантажів всередині країни безпосередньо вплине на динаміку всієї галузі. Цю тенденцію можна пояснити низкою факторів, що впливають на сектор автомобільного транспорту. Це нестабільна економіка, обмежена кількість вантажних терміналів і сучасних транспортних засобів, погана якість доріг, труднощі з доставкою вантажів у малонаселені регіони та часті поломки транспортних засобів. Крім того, вантаж втрачається через тривалий час очікування відправлення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24274
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гриценко.pdf308.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.