Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24282
Назва: Економіка залізничного транспорту: практикум
Автори: Куделя, Вікторія Іванівна
Яковенко, Валентина Григорівна
Челядінова, Наталя Геннадіївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Економіка залізничного транспорту: практикум / укладачі: В. І. Куделя, В. Г. Яковенко, Н. Г. Челядінова; кафедра менеджмент, публічне управління та HR-технології. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 174 с.
Короткий огляд (реферат): Метою практикуму є допомога здобувачам вищої освіти засвоїти матеріал дисципліни «Економіка залізничного транспорту» і набути практичних знань із питань економіки, планування роботи і розвитку залізничного транспорту. Практикум складено за програмою курсу «Економіка залізничного транспорту», усі показники використання рухомого складу, цін на вагони і локомотиви, заробітної плати тощо прийнято умовно, але вони близькі до реальних. Практикум містить стислий виклад матеріалу, необхідного для засвоєння в рамках дисципліни «Економіка залізничного транспорту». З метою оцінювання знань і практичного засвоєння матеріалу кожний розділ практикуму містить задачі для самостійного розв’язання, запитання для самоперевірки і тестові завдання. Практикум призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24282
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практикум.pdf2.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.