Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24283
Назва: Розрахунок гідравлічних виконавчих систем автоматики технологічних машин: методичні вказівки
Автори: Воронін, Сергій Володимирович
Суранов, Олексій Олексійович
Кебко, Олександр Вікторович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розрахунок гідравлічних виконавчих систем автоматики технологічних машин: методичні вказівки до виконання розрахункових, контрольних і курсових робіт з дисциплін «Підйомно-транспортні та вантажно-розвантажувальні машини», «Машини для видобутку корисних копалин», «Машини для будівництва шляхів» / укладачі: С. В. Воронін, О. О. Суранов, О. В. Кебко; кафедра машинобудування та технічного сервісу машин. - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - 45 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках наведено методику розрахунку параметрів складових гідравлічних систем гідрофікованих машин. Окремі складові наведеної методики розрахунку використовуються для проведення практичних занять з дисциплін «Підйомно-транспортні та вантажнорозвантажувальні машини», «Машини для видобутку корисних копалин» та «Машини для будівництва шляхів» відповідно до робочих програм дисциплін. Методичні вказівки рекомендуються для здобувачів вищої освіти спеціальностей 131 «Прикладна механіка» та 133 «Галузеве машинобудування» усіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24283
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.