Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24345
Назва: Збалансоване харчування – запорука безпечної життєдіяльності
Інші назви: Balanced nutrition is the key to safe living
Автори: Четова, Д. С.
Катковнікова, Лідія Анатоліївна
Ключові слова: безпека життєдіяльності
здорове харчування
life safety
healthy eating
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Бібліографічний опис: Четова Д. С. Збалансоване харчування – запорука безпечної життєдіяльності / Д. С. Четова, Л. А. Катковнікова // Збірник доповідей ХІІІ Міжнародної науково-методичної конференції та 147 Міжнародної наукової конференції Європейської Асоціації наук з безпеки (EAS) "Безпека людини у сучасних умовах", 2-3 грудня 2021 р. – Харків: НТУ «ХПІ», 2021. – С. 70-72.
Короткий огляд (реферат): UA: Проведено аналіз умов, що впливають на харчування, яке забезпечує здоровий спосібжиття. Наведено складові, що відносяться до здорового харчування. Зазначено, що наявність необхідної кількості вітамінів – запорука успішного метаболізму у людини.
EN: The analysis of conditions affecting nutrition, which provides a healthy lifestyle. Thecomponents related to a healthy diet are given. The results of recent studies show that vitamins by mechanismof action are divided into vitamins and vitamin-like substances. It is noted that the presence of the necessary amount of vitamins is the key to successful metabolism in humans.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24345
ISBN: 978-617-8113-11-7
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Четова.pdf1.86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.