Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24349
Назва: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Глобальна економіка»
Автори: Каменева, Наталія Миколаївна
Калабухін, Юрій Євгенович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Глобальна економіка» / укладачі : Н. М. Каменева, Ю. Є.Калабухін ; кафедра маркетингу, комерційної діяльності та економічної теорії. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): Згідно з навчальним планом зі спеціальностей галузі знань 07 «Управління та адміністрування» при вивченні дисципліни «Глобальна економіка» здобувачі всіх форм навчання виконують завдання за практичними заняттями, метою яких є закріплення теоретичних положень і отримання практичних навичок з аналізу процесів глобалізації економіки. Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальностей 075 «Маркетинг», 071 «Облік та оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» усіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24349
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf430.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.