Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24354
Назва: Цінність істини та істинні цінності
Автори: Загрійчук, Іван
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Бібліографічний опис: Загрійчук І. Цінність істини та істинні цінності / І. Загрійчук // Ціннісні орієнтири в сучасному світі: теоретичний аналіз та практичний досвід : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 травня 2023 р. – Тернопіль: ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. – С. 11-13.
Короткий огляд (реферат): Важко не бути банальним, коли мова йде про цінності. Немає такої людини, яка б не говорила про цінності, яка б не оцінювала вчинки людей з позиції прийнятих нею цінностей, яка б не керувалась певними цінностями у своєму житті. Цінностями послуговуються навіть мізантропи. У своєму ставленні до інших людей вони також сповідують певну шкалу оцінок, що базується на визнанні ціннісного ставлення до життя та людей. Більше того, коли людина відкрито заявляє про ігнорування цінностей, невизнання останніх здійснюється, спираючись на власні цінності. А це заперечення одних цінностей з позиції інших, тобто цінності і тут присутні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24354
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загрійчук.pdf2.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.