Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2439
Title: Практичний курс з аналітичного читання на прикладах текстів з твору Джерома Клапки Джерома «Троє на чотирьох колесах»
Authors: Нешко, Світлана Ігорівна
Антонова, Вікторія Федорівна
Дзюба, Олена Анатоліївна
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Нешко С. І. Практичний курс з аналітичного читання на прикладах текстів з твору Джерома Клапки Джерома «Троє на чотирьох колесах» : навчальний посібник / С. І. Нешко, В. Ф. Антонова, О. А. Дзюба. – Харків : УкрДУЗТ, 2018. – 235 с.
Abstract: Видання підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни і є складовою навчально-методичного комплексу дисципліни «Практичний курс з аналітичного читання». Навчальний посібник призначений для аудиторної та само-стійної роботи студентів 2 курсу філологічних факультетів інозем-них мов вищих навчальних закладів, у межах опанування програми практичного курсу англійської мови, аспект – аналітичне читання. Даний посібник має логічну, продуману структуру, що дає змогу студентам продуктивно використовувати ці матеріали при опануванні зазначеної дисципліни. Робота передбачена для удосконалення і розвитку навичок та вмінь на основі інтенсивного й екстенсивного читання, аналізу зразка художньої літератури англійською мовою. Використані у посібнику вправи сприяють поповненню словникового запасу студентів і розвитку навичок усної мови. Вправи для обговорення повністю пов’язані зі змістом твору, характеристикою головних персонажів, оцінкою їхніх вчинків, а також розкривають головні проблеми твору, художні і лінгвістичні особливості. Навчальний посібник розроблено відповідно до робочої програми дисципліни і є складовою частино УМКД.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2439
ISBN: 978-617-654-096-0
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальний посібник.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.