Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24497
Назва: Терміни як основа формування фахового мовлення на практичних заняттях з української мови (за професійним спрямуванням)
Автори: Нос, Наталія
Дата публікації: 2016
Видавництво: Національний фармацевтичний університет
Бібліографічний опис: Нос Н. Терміни як основа формування фахового мовлення на практичних заняттях з української мови (за професійним спрямуванням) / Н. Нос // Гуманітарна складова у світлі сучасних освітніх парадигм: матеріали Всеукраїнської дистанційної науково-практичної конференції з міжнародною участю, 14–15 квітня 2016 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 226-227.
Короткий огляд (реферат): У процесі викладання дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» у вищому навчальному закладі, важливим є вивчення не тільки ділової документації та граматичних норм сучасної української літературної мови, а також і термінологічної системи. Адже терміни вживаються і в офіційно-діловому, і в науковому стилях, у публіцистиці та навіть художній літературі. У багатьох текстах, призначених для фахівців певної галузі науки, терміни не пояснюються, тому важливим стає засвоєння студентами терміносистеми вже з першого курсу навчання. І. Огієнко писав: «Термін – це зовнішній знак певного наукового розуміння. Найперша вимога від кожного терміна – щоб він найвідповідніше передавав сховане в нім розуміння».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24497
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нос.pdf1.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.