Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24528
Назва: Антикризове управління підприємствами України в сучасних умовах
Інші назви: Anti-crisis management of enterprises of Ukraine in modern conditions
Автори: Чорнобровка, Ірина Вікторівна
Кіблик, Єгор Олександрович
Chernobrovka, I. V.
Kiblyk, E. O.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Чорнобровка І. В. Антикризове управління підприємствами України в сучасних умовах / І. В. Чорнобровка, Є. О. Кіблик // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика: матеріали двадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (6-7 червня 2024 р. м. Харків). - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - С. 358-360.
Короткий огляд (реферат): За роки незалежності Україна пройшла через три економічні кризи, у результаті яких реальний ВВП країни знижувався на понад 10% за один-два роки. Криза, яку ми переживаємо зараз, об'єктивно є найважчою. Сучасні ризики переважно пов’язані з військовою агресією, окупацією територій, руйнуванням виробничих потужностей, їх переміщенням, втратою бізнесу і ринків збуту, зміною логістичних умов тощо. Основним ризиком для українського бізнесу залишається продовження бойових дій на значній території України. До того ж практично щодня відбуваються ракетні обстріли всієї території нашої країни. Це прямий ризик не лише втрати виробничих потужностей, але й працівників підприємств. Воєнні ризики суттєво впливають і на залучення іноземних інвестицій та кредитування в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24528
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чорнобровка.pdf311.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.