Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24554
Назва: Конструкції з деревини та пластмас
Автори: Плугін, Дмитро Артурович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Конструкції з деревини та пластмас". І семестр 2024-2025 н.р. / укладач Д. А. Плугін. - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Конструкції з деревини та пластмас (КДП) – є базовою дисципліною при отримані професії інженера-будівельника. Метою навчального курсу є теоретичне вивчення та практичне освоєння розрахунку, конструювання та контролю якості конструкцій з деревини та пластмас, галузі їх застосування та економічної ефективності використання в транспортному будівництві. Основними завданнями вивчення дисципліни «Конструкції з деревини та пластмас» є підготовка магістрів в галузі застосування в будівництві дерев’яних конструкцій, використання засобів розрахунку, конструювання та контролю якості конструкцій різноманітних типів, включаючи об’єкти промислового та цивільного призначення, відповідно до характеру майбутньої роботи студента на конкретному підприємстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24554
Розташовується у зібраннях:ОП "Будівельний менеджмент"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf560.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.