Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24571
Назва: Удосконалення системи доставки вантажів залізничним транспортом в поєднанні з «зеленою» логістикою
Автори: Ломотько, Денис Вікторович
Огар, Олександр Миколайович
Ломотько, Микола Денисович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Бібліографічний опис: Ломотько, Д. В. Удосконалення системи доставки вантажів залізничним транспортом в поєднанні з «зеленою» логістикою / Д. В. Ломотько, О. М. Огар, М. Д. Ломотько // Автомобільний транспорт та інфраструктура : збірник тез доповідей VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 18-20 квітня 2024 р. – Київ : НУБіП України, 2024. – С. 52-55.
Короткий огляд (реферат): Залізничний транспорт відіграє важливу роль в перевезені вантажів та пасажирів в Україні. Даний вид транспорту потребує інтеграції в західноєвропейську залізницю, оскільки Україна прагне вступити в Європейський Союз. Реформи на законодавчому, науковому, технологічному, технічному та організаційному рівнях не уникнути. Досвід реформування залізничного транспорту в ЄС свідчить про те, що створення нових робочих місць, зростання ВВП країн та скорочення державного фінансування у Збірник тез VІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» залізничну галузь відбувається завдяки розвитку бізнесу та конкуренції на залізничному транспорті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24571
ISBN: 978-617-8368-11-1
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ломотько.pdf3.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.